Future2Green

“Streven naar een schone leefbare planeet.”


OVER FUTURE2GREEN

Future2green is een nieuw Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en milieu en daarnaast ook economische voordelen biedt aan de gebruiker van deze producten. Als importeur van Triboron producten bieden wij een directe oplossing de schadelijke uitstoot van broeikasgassen en fijnstof van motoren aanzienlijk te verminderen zonder dat de motoren hiervoor aangepast of gemodificeerd dienen te worden. De 2-takt Triboron producten zijn toepasbaar in alle 2-takt motoren.

MISSIE

Het stimuleren van de verkoop van innovatieve, duurzame oplossingen en producten die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit, milieu en een gezonde en verantwoorde maatschappij. Voorwaarde hierbij is dat gebruik van onze producten daarnaast ook economisch voordeel opleveren bij de gebruiker. De producten die wij leveren stellen ons in staat om schadelijke uitstoot van broeikasgassen en fijnstof te reduceren en zo gezamenlijk te streven naar een schone en voor de toekomst leefbare planeet.

AMBITIE

Samen met techbedrijven als Triboron werken aan een leefbare en milieuvriendelijke toekomst waarbij door gebruik van Triboron de schadelijk uitstoot van broeikasgassen en fijnstof van 2-takt motoren aanzienlijk gereduceerd wordt.

Door samenwerking met het team van wetenschappers van Triboron wordt continue gewerkt aan verdere ontwikkeling van deze producten die helpen ons doel te bereiken: Verminderde uitstoot en verbeteren van de efficiency en levensduur van brandstofmotoren.

HET FUTURE2GREEN TEAM


CHRIS
SNIJDER

SJOERD
VAN DER ZEE

CHRISTEL
SNIJDER