Privacy Policy
Privacy en veiligheid

Wanneer je bij ons een bestelling wilt plaatsen dan hebben wij jouw persoonlijke gegevens nodig. Bij het registreren van een account en/of het plaatsen van een bestelling ben je akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Hierin staat beschreven dat je toestemming hebt gegeven en dat wij je gegevens mogen gebruiken voor het opslaan van jouw account en het verwerken van jouw bestelling.

Hieronder leggen wij je uit waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij hiermee doen. Ook lees je over jouw rechten als klant als het gaat om deze persoonlijke gegevens.

Mocht je nog vragen hebben na het lezen hiervan, neem dan contact op met onze klantenservice.

Veilig

Alle gegevens die je in onze webshop invoert ingeeft worden verwerkt via een beveiligde verbinding (SSL) en worden opgeslagen in een beveiligde database.
Dit om te voorkomen dat personen die niks met jouw gegevens te maken hebben er niet bij kunnen. Ook delen wij je informatie niet aan derden voor commerciële doeleinden.
Mocht je hier specifieke vragen over hebben dan kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice.

Wat doen we met jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens om jouw bestelling te kunnen verwerken. Dit zijn gegevens die je zelf hebt ingegeven bij het eventueel registreren van een account en het plaatsen van een bestelling.
We vragen alleen om gegevens die noodzakelijk zijn voor het plaatsen van een bestelling. Overige informatie kun je naar keuze invullen en zijn niet verplicht.

Je account

In je Future2green account slaan wij onder andere de volgende gegevens op: Je naam, adres(sen), e-mailadres, IP adres en aflever- en betaalgegevens.
Dit zijn gegevens die niet openbaar zichtbaar zijn en maar wel noodzakelijk zijn bij het plaatsen van een bestelling. 

Indien gewenst heb je altijd het recht om jouw gegevens door ons te laten verwijderen.
Een verzoek tot verwijdering kan per e-mail aangevraagd worden via info@future2green.eu.

Je bestelling

Voor je bestelling hebben wij je naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens en eventueel telefoonnummer nodig.
Daarnaast wordt je IP adres automatisch opgeslagen. Deze gegevens zijn noodzakelijk om jouw bestelling juist te kunnen verwerken. 

Indien de bestelling nog niet is verzonden kun je altijd het verzoek doen om jouw bestelling te annuleren.
De bestelling verwijderen is hierin niet mogelijk omdat de bestelgegevens nodig zijn voor de administratie.

Nieuwsbrief aanmelding

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief die wij een aantal keer per jaar per e-mail versturen.
Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en nieuws. Het aanmelden voor een nieuwsbrief gebeurd tijdens de registratie van je account en/of het plaatsen van een bestelling.
Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Dit kun je aangeven in Mijn account. Indien dit niet lukt of je geen account hebt graag contact opnemen via info@future2green.eu, wij zullen je hier dan verder bij helpen.

Je verlanglijst

In je Future2green account heb je de mogelijkheid om een persoonlijke verlanglijst aan te maken.
Deze lijst is alleen voor jou zichtbaar en alleen jij kunt hier producten aan toevoegen en verwijderen.

Product reviews

Bij elk product op onze website kun je een review achterlaten. Elke review wordt handmatig gecontroleerd voordat deze openbaar wordt op onze website.
Je kunt een review na het plaatsen hiervan niet zelf wijzigen of verwijderen. Voor een verzoek tot wijziging of verwijdering van een review kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die in jouw browser worden opgeslagen om jouw verblijf op onze website makkelijker te maken.
Denk hierbij aan indien gekozen het automatisch inloggen van jouw account, de gekozen taal en Google Analitycs code voor het bijhouden van de statieken.
De verbinding worden via een beveiligde verbinding overgebracht naar onze servers.

Gegevens

Klopt er iets niet of wil je jouw gegevens die wij hebben opgeslagen inzien of verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij zullen bij een verzoek tot inzage of verwijdering altijd vragen om identificatie om zeker te weten dat dit jouw gegevens zijn. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen.
Als je vragen hebt over ons privacy beleid, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Future2green 
Onderdeel van Puchshop.de B.V.
Industrieweg 36
6702 DR Wageningen
info@future2green.eu

Laatst geupdate: 31-01-24