Retourneren

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij ons. Is de aankoop niet zoals verwacht of heb je een verkeerde keuze gemaakt? Je kunt het product binnen 14 dagen retourneren als het voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Het product is nieuw en ongebruikt
 • Het product bevat geen montageschade
 • Het product zit in de originele onbeschadigde verpakking
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, hoeft je alleen de kosten voor verzending voor jouw eigen rekening te nemen. Indien producten door ons verkeerd geleverd zijn, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

Meer informatie over de herroepingsrecht lees je in onze algemene voorwaarden.

Alle producten met uitzondering van de helmen en elektrische onderdelen mogen geretourneerd worden binnen de aangegeven retourtermijn, op voorwaarde dat ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en voorzien zijn van de originele verpakking. Heb je het product al gebruikt? Dan is retourneren helaas niet mogelijk.

Heb je een artikel verkeerd besteld of niet meer nodig? Dan kan je het artikel heel simpel retour aanmelden via onze retourportaal! Dit werkt alleen voor bepaalde geselecteerde landen binnen de Europese Unie, bekijk de lijst hieronder.

Retour aanmelden
Klik op de onderstaande button om jouw retour aan te melden:

Retour aanmelden >

In dit retour portaal doorloop je volgende stappen:
 • Vul je bestelnummer en postcode in.
 • Selecteer het onderdeel dat je retour wilt sturen.
 • Selecteer een retourreden voor het product.
 • Maak een keuze over hoe je terugbetaald wilt worden.
 • Maak een keuze over hoe je het onderdeel wilt terugsturen, je kunt ervoor kiezen om het pakket direct online te frankeren, maar je kunt het pakket ook naar wens zelf frankeren.
 • Wil je het pakket zelf frankeren? Selecteer dan de keuze "Retourneer in winkel", ga naar een pakketshop naar keuze en frankeer het pakket.
 • Lees het overzicht nog eens goed door en bevestig je aanvraag.
 • Heb je gekozen om het pakket direct online te frankeren? Je wordt nu doorgestuurd naar het betaalscherm van Mollie. Print je retour etiket en plak hem op jouw pakket.
 • Ga naar een pakketshop en verzend het pakket.
Geselecteerde landen
Land Pakket Vervoerder Max. gewicht
Nederland € 5,95 DPD 20 kg
Duitsland € 7,50 DPD 20 kg
België € 6,50 DPD 20 kg
Luxemburg € 9,70 DPD 20 kg
Frankrijk € 11,80 DPD 20 kg
Denemarken € 11,70 DPD 20 kg
Tsjechië € 20,60 DPD 20 kg
Hongarije € 20,60 DPD 20 kg
Slowakije € 20,60 DPD 20 kg
Letland € 20,60 DPD 20 kg
Zweden € 19,90 DPD 20 kg
Estland € 34,75 DPD 20 kg
Portugal € 34,75 DPD 20 kg
Finland € 21,40 DPD 20 kg

Wanneer je buiten de Europese Unie woont of jouw land staat niet op de lijst. Neem dan eerst contact op met onze klantenservice. We maken dan handmatig een retourzending voor je aan.

Beschadigd product of hebben wij iets verkeerd opgestuurd?
Hebben wij een artikel foutief geleverd of heb je een defect artikel ontvangen? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Heb je een verkeerd product besteld? Of ben je toch niet tevreden?. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, hoeft je alleen de kosten voor verzending voor jouw eigen rekening te nemen. Indien producten door ons verkeerd geleverd zijn, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

Meer informatie over de herroepingsrecht lees je in onze algemene voorwaarden.

Beschadigd product of hebben wij iets verkeerd opgestuurd?
Hebben wij een artikel foutief geleverd of heb je een defect artikel ontvangen? Dan zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening. Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Helaas is het bij ons niet mogelijk om een product te ruilen. Je kunt ervoor kiezen om een product retour te sturen, je krijgt dan daarvoor het aankoopbedrag retour. Je kunt vervolgens het opnieuw bestellen in onze webshop.

Je kunt een product wel in ons magazijn omruilen, hiervoor zijn de kosten uiteraard gratis.

Het goed verpakken van een retour is van groot belang. Wanneer een retour product beschadigd of niet in de originele verpakking bij ons aankomt wordt deze niet geaccepteerd. Verpak het product dus goed in een omdoos en gebruik voldoende opvulmateriaal zodat het niet kan verschuiven. Je kunt natuurlijk altijd onze doos en opvulmaterialen gebruiken!

Een paar tips op een rijtje:
 • Verpak het product in een stevige omdoos met passende afmetingen.
 • Mocht je voor het inpakken een oude of gebruikte doos gebruiken, vergeet dan s.v.p. niet alle etiketten, barcodes en andere opschriften te verwijderen of onleesbaar te maken.
 • Zorg ervoor dat het product niet kan verschuiven door gebruik te maken van opvul materiaal.
 • Verpak breekbare producten apart.
 • Plak de sluitingen goed af met stevige tape.
 • Gebruik geen touw of draad.
 • Plak het verzendlabel op de omdoos, niet op de verpakking van het product! Indien de originele verpakking beschadigd is zullen wij hier kosten voor moeten rekenen.
 • Zorg ervoor dat het adres duidelijk leesbaar is.

Het aankoopbedrag storten we uiterlijk binnen 7 werkdagen dagen na ontvangst van de zending terug op je rekening. Zorg ervoor dat je retour correct is aangemeld, anders kan het retourproces langer duren.

Niet het antwoord gevonden dat je zocht? Neem gerust contact op of e-mail direct naar info@future2green.eu.
We zullen proberen om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.