Over Triboron

“De technologie, gebaseerd op boor”


Triboron International AB is een duurzaam technologiebedrijf met het gepatenteerde tribologie technologie en -proces. De technologie, die is gebaseerd op boor, vermindert wrijving, verbetert de efficiëntie en bespaart geld. Triboron voegt waarde toe aan industriële toepassingen zonder de nadelen van eerdere op borium gebaseerde producten - en is ook een hulpmiddel voor een toenemend gebruik van biobrandstoffen.

Triboron International AB blijft investeren in de ontwikkeling en validatie van deze technologie. Het doel is om de technologie te verzekeren voor industrieel gebruik, gebruik in 2-takt motoren en om de wereldwijde voordelen ervan te optimaliseren vanuit een ecologisch en economisch perspectief.

De productnaam Triboron is geïnspireerd op het woord Tribologie, dat de wetenschap en techniek is van elkaar in wisselwerking staande oppervlakken in relatieve beweging. Tribologie omvat de studie en toepassing van de principes van wrijving, smering en slijtage.

Triboron International AB is opgericht en bestuurd door een groep toonaangevende Zweedse industriëlen en wordt ondersteund door expertise van wereldklasse op het gebied van chemie, verbrandingstechnologie en energieproductie.

Producten

2-takt concentraat

Triboron 2-takt concentraat biedt uitstekende smering met een daaropvolgende vermindering van schadelijke uitlaatgassen. Het unieke recept maakt een reductie van 70% op fijnstof en 20%-25% van de uitstoot van broeikasgassen mogelijk, evenals emissies van koolwaterstoffen (HC) en koolstofmonoxiden (CO).

2-takt injectie

Triboron 2-takt injectie biedt uitstekende smering met een daaropvolgende vermindering van schadelijke uitlaatgassen. Het unieke recept maakt een reductie van 70% op fijnstof en van 20%-25% van de uitstoot van broeikasgassen mogelijk, evenals emissies van koolwaterstoffen (HC) en koolstofmonoxiden (CO).

2-takt formule injectie is speciaal voor voertuigen en machines met een separate olietank.

Fuel Formula

De Triboron Fuel Formula is beschikbaar voor gebruik in benzine, diesel, ethanol, methanol en samen met alle gemengde biobrandstoffen. De functie van de brandstofformule is om de wrijving te verminderen en daardoor de prestaties te verbeteren en de brandstof op een duurzamere manier te gebruiken. Een onberispelijke keus voor de moderne bestuurder. De formule wordt toegevoegd aan de brandstof in de verhouding 1:1000.