Triboron 2-takt Formula

Voor 2-Takt Motoren

Triboron 2-takt Formula is een unieke, gepatenteerde technologie. De formule van de Triboron producten werkt samen met de metalen oppervlakken en vormt een Tribofilm-laag die de wrijving met zeker 50% minimaliseert, het vermogen optimaliseert en mechanische onderdelen tegen slijtage beschermt.
Triboron 2-takt formula vervangt de 2-takt olie in de benzine in z’n geheel, de mengverhouding is in tegenstelling tot de meeste 2-takt oliën voor concentrate 1:100 (1%) en voor Injectie 1:50 (2%) omdat de meeste oliepompen zijn afgesteld op 1:50.

De boorverbindingen en de stoffen die worden gebruikt in het productieproces van Triboron zijn onschadelijk voor de natuur en verbranding van deze stoffen veroorzaken geen rook of stank.

Naast een duurzame brandstofbesparing van ten minste 15% en in vele gevallen ruim 30%, vermindert Triboron ook de schadelijke uitstoot gemiddeld tot zeker 70%. Koolmonoxide (CO) 46% en koolwaterstoffen (HC) 33% en fijnstoffen 70%.

De sterk anti-bacteriële eigenschappen van Boron doden schimmels en bacteriën in de brandstof volledig waardoor het verouderingsproces van de benzine tijdens bijvoorbeeld winterstalling sterk verminderd wordt.


TRIBORON PRODUCTEN

VOOR 2-TAKT MOTOREN

1:100
SMERING

2-stroke Concentrate

Triboron 2-takt concentraat biedt uitstekende smering met een daaropvolgende vermindering van schadelijke uitlaatgassen. Het unieke recept maakt een reductie van 70% op fijnstof en 20%-25% van de uitstoot van broeikasgassen mogelijk, evenals emissies van koolwaterstoffen (HC) en koolstofmonoxiden (CO).

Triboron concentraat is te gebruiken in alle 2-takt motoren die gebruik maken van 2-takt mengsmering.

• Zowel water als luchtgekoelde 2-takt motoren.
• Zowel water als luchtgekoelde 2-takt motoren
• Van laagtoerige tot hoogtoerige motoren
• Voor lichte tot zeer zware motoren
• Van oldtimer motoren tot moderne motoren


TOEPASSINGEN

Triboron 2-takt Formula kan gebruikt worden in alle 2-takt motoren met verschillende toepassingen:TUINMACHINES
Kettingzagen
Grasmaaiers


BOUW
Doorslijpers
Trilplaten


WATERSPORT
Buitenboord motoren
Waterscooters


RACE / CROSS
Cross motoren
Quads


OLDTIMERS
Auto’s
Brom- motorfietsen
Scooters


KARTING
Indoor en
outdoor1:50
SMERING

2-takt Injection

Triboron 2-takt injectie biedt uitstekende smering met een daaropvolgende vermindering van schadelijke uitlaatgassen. Het unieke recept maakt een reductie van 70% op fijnstof en van 20%-25% van de uitstoot van broeikasgassen mogelijk, evenals emissies van koolwaterstoffen (HC) en koolstofmonoxiden (CO).
2-takt formule injectie is speciaal voor voertuigen en machines met een separate olietank.

Triboron Injection is te gebruiken in alle 2-takt motoren met een olie injectie doormiddel van een aparte olietank en oliepomp.

zowel water als luchtgekoelde 2-takt motoren
• Van laagtoerige tot hoogtoerige motoren
• Voor lichte tot zeer zware motoren
• Van oldtimer motoren tot moderne motoren

Als je een oliepomp hebt die instelbaar is kun je deze instellen op 1:100 en dan gewoon de Triboron 2-takt concentrate gebruiken.